Atenció personalitzada

FADOMA es basa en la creació de productes únics adaptats a les necessitats de cada client. Cada projecte és una il·lusió, un repte per aconseguir que els desitjos dels nostres clients es converteixin en realitat.

Disseny

L’estudi i disseny de cada projecte ens du a la realització de productes innovadors, amb acabats de qualitat, que a més a més són una excel·lent aportació estètica a qualsevol tipus d’ambient.

Desenvolupament

L’especialització, l’evolució constant en la implantació de noves tècniques, la recerca de solucions i millores adaptades a l’entorn i l’assessorament personalitzat fan que FADOMA sigui una empresa referent en la fabricació d’escales i baranes a mida.

Qualitat

FADOMA compta amb unes instal·lacions punteres, combina el treball artesanal amb la maquinaria i tècniques més noves. Fruit de la sinergia entre un equip humà de professionals i la tecnologia més avançada, garantim la qualitat òptima en els nostres productes.

Muntatge

Disposem d’equips propis de muntatge.
Ens desplacem per muntar les escales, o elements exteriors. Queda ajustada a l’espai mimant els acabats, i fent tots els retocs necessaris per a que la instal·lació quedi perfecta.

Projecció Internacional

La nostra estructura i xarxa de processos, ens permet aconseguir amb la major eficàcia, eficiència i flexibilitat, establir contacte amb els clients.