Des de 1979 Fadoma

L’especialització, l’evolució constant en la implantació de noves tècniques, la recerca de solucions i millores adaptades a l’entorn i l’assessorament personalitzat fan que FADOMA sigui una empresa referent en la fabricació d’escales i baranes a mida.

FADOMA es basa en la creació de productes únics adaptats a les necessitats de cada client. Cada projecte és una il·lusió, un repte per aconseguir que els desitjos dels nostres clients es converteixin en realitat. Comptem amb unes instal·lacions punteres, on es combina el treball artesanal amb la maquinària i tècniques més noves.

Fruit de la sinergia entre un equip humà de professionals especialitzats i la tecnologia més avançada, garantim la qualitat òptima en els nostres productes.

 

Que podem oferir

Atenció personalitzada

FADOMA es basa en la creació de productes únics adaptats a les necessitats de cada client. Cada projecte és una il·lusió, un repte per aconseguir que els desitjos dels nostres clients es converteixin en realitat.

Qualitat

FADOMA compta amb unes instal·lacions punteres, combina el treball artesanal amb la maquinaria i tècniques més noves. Fruit de la sinergia entre un equip humà de professionals i la tecnologia més avançada, garantim la qualitat òptima en els nostres productes.

Projecció Internacional

La nostra estructura i xarxa de processos, ens permet aconseguir amb la major eficàcia, eficiència i flexibilitat, establir contacte amb els clients.

Màxima satisfacció

Disseny
90%
Desenvolupament
95%
Il·lusió
85%